Aktivni ugalj

Filteri sa aktivnim ugljem

Informacije o proizvodu

Hemijski filter za prečišćavanje otpadnog vazduha iz kuhinja u obliku cilindričnih ili pravougaonih patrona, koji sadrži aktivni ugalj ili mešavinu aktivnog uglja i aktivne alumine, impregniranih sa kalijum permanganatom, kako bi zadržao neprijatne mirise.

Filteri sa aktivnim ugljem namenjeni su za prečišćavanje vazduha od kiselih gasova, organskih para i rastvarača. Najčešca upotreba je u ugostiteljstvu za neutralisanje mirisa. Preporučuje su upotreba u kombinaciji sa elektrostatičkim filterom ESP.

Filteri se sastoje od kućišta i zamenljivih filterskih jedinica. Filterske jedinice su ispunjene granulama aktivnog uglja i posle zasićenja potrebno ih je zameniti.

- Održavanje: Kontrola hemijskih filtera na svaka 3 meseca i zamena sadržaja ukoliko je to potrebno. Ušteda do 60%.

- Za deodoraciju i prečišćavanje vazduha od štetnih gasova kao što su: HCl, HF , NOx i SO2 koji potiču iz kuhinja, farbara, garaža, laboratorija, na aerodromima, u hemijskim  industrijama, muzejima, bolnicama itd.

- Protok vazduha: 188 m3/h

- Dimenzije: Ø145 - L 450 mm

Pitanja o proizvodu (Aktivni ugalj - Filteri sa aktivnim ugljem)

Poštovani, u potrazi sam za adekvatnim filterom sa aktivnim ugljem koji se može postaviti u npr. plastičnu cev prečnika 110mm, a na vrhu betonske ukopane rezenzije za prečišćenu zamašćenu vodu. Da li imate takav proizvod u prodaji? Srdačan pozdrav,2020-09-28 21:53:28

Poštovana, hvala Vam što ste posetili naš internet sajt. Nažalost, u našem prodajnom programu nemamo filtere aktivnog uglja za tako male prečnike cevi.

Postavite nam pitanje

Naš tim će Vas uskoro kontaktirati.
Loading...