BDS

Metalna nepovratna klapna

Informacije o proizvodu

BDS nepovratne klapne su namenjene za montažu u kružne kanale kako bi se izbegao povratni protok vazduha.

Kućište BDS-a izrađeno je od pocinkovnog čelika. Leptiri klapne su napravljeni od aluminijuma. Osovina i opruga izrađeni su od nerđajućeg čelika. Leptir zatvarač opremljen je povratnom oprugom koja zatvara leptir klapne na prsten koji apsorbuje zvuk.

 

Ostale karakteristike:

Materijal zaptivne trake: sintetička guma

Temperaturni opseg: -10 do 60oC

Opseg prečnika: 100 - 500 mm

Primena: transport čistog vazduha bez grube prašine, masti, hemijskih isparenja i drugih nečistoća.

Pitanja o proizvodu (BDS - Metalna nepovratna klapna)

Postovani, zeleo bih da sprecim mirisise koji prolaze kroz ventilacionu cev na koju je povezan moj aspirator. Na samom aspiratoru postoji nepovratna klapna ali ne i u zidu. Zanima me da li postoji neka mogucnost da se rupa u zidu dobro "zadihtuje" i da se sprece mirisi osim ako ne radi moj aspirator? Pozdrav, Nenad2021-02-16 21:57:17

Poštovani, za potrebe sprečavanja ulaska mirisa kada Vaš aspirator ne radi preporučujemo kružni demper sa motornim pogonom, koji bi se otvarao prilikom uključivanja aspiratora. Karakteristike možete naći na sledećem linku: https://ventilacija.rs/proizvod/215/177 Pogledajte model DAF-S sa duplim leptirom i gumenim zaptivkama radi boljeg zaptivanja. Cena za ovaj model sa motornim pogonom 220V komplet za prečnik 100 mm: 124,69 EUR za prečnik 125 mm: 136,71 EUR Na navedene cene treba dodati PDV u iznosu 20%. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po kursu EUR=120 RSD. Ugradnju dodatne nepovratne klapne ne preporučujemo jer stvara dodatni otpor ventilatoru u aspiratoru, a samim tim se smanjuje i protok vazduha koji aspirator može da izvuče. Karakteristike i cene nepovratnih klapni možete pogledati na linku: https://ventilacija.rs/proizvod/463/226 Ukoliko imate pitanja slobodno nas pozovite.

Postavite nam pitanje

Naš tim će Vas uskoro kontaktirati.
Loading...